бебешки комплет


бебешки комплет

Шифра: 0555

Повеќе информации

440,00 ден.

352,00 ден.

Попуст: 88 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешки дводелен комплет - краток ракав, кратка ногавица изработени од 100% памук.