бебешки елек


бебешки елек

Шифра: 0150

Повеќе информации

240,00 ден.

192,00 ден.

Попуст: 48 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Бебешки елек. Нов бебешки модел од актуелната колекција SO BABY , изработен од најквалитетни материјали.

Дрихерите кои се поставени на предниот дел по целата должина на елечето овозможуваат брзо и лесно облекување

 

Состав: 100% памук

Квалитет: фајнрип

Oдржување: