детски машки термо доколеници


детски машки чорапи

Шифра: 6322

Повеќе информации

210,00 ден.

168,00 ден.

Попуст: 42 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Нема залихаДетали за производот

Детски чорапи, изработени од 85% памук 10% ликра