детски машки доколеници


детски машки чорапи

Шифра: 6302

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детски чорапи, изработени од 85% памук 10% ликра