детски машки чорапи


детски машки чорапи

Шифра: 6350

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Нови, висококвалитетни и удобни детски машки кратки чорапи со оригинален дизајн. Совршен избор за комплетирање на целокупниот уникатен изглед за време на пролетните денови.

Состав: 85% памук 10% ликра 5% полиамид

Одржување: