детски машки чорапи


детски машки чорапи

Шифра: 6301

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Нема залихаДетали за производот

Нови, висококвалитетни и удобни детски машки чорапи со уникатен дизајн. Идеален избор за ведрите пролетни денови за Вашите дечиња.


Состав: 85% памук 10% ликра 5% полиамид

Одржување: