бебешки пижами


бебешки пижами

Шифра: 0755

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Нема залихаДетали за производот

Бебешки пижами - долг ракав, долга ногавица. Нов производ од актуелната колекција SOBABY, во свежи пролетни бои и амблем на предната страна, со дрихери на долниот дел. Идеални за сладок и удобен сон на вашето малечко.

Состав: 100% памук
Квалитет: фајнрип

Одржување: