детска машка маица


маици за момчиња

Шифра: 3701

Повеќе информации

160,00 ден.

128,00 ден.

Попуст: 32 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Класична детска машка маица. Производ изработен од 100% памук, кој одлично прилега на детското тело.

Квалитет: фајнрип
Одржување: