детска Т-маица


маици за момчиња

Шифра: 3962

Повеќе информации

250,00 ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детска Т-маица. Производ изработен од 100% памук, кој одлично прилега на детското тело.


Квалитет: фајнрип
Одржување:

1.