детски женски слип


слип за девојчиња

Шифра: 3269

Повеќе информации

140,00 ден.

112,00 ден.

Попуст: 28 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детски женски слип, изработен од 100% памук, кој одлично прилега на детското тело.

Одржување: