детски женски слип


слип за девојчиња

Шифра: 3207

Повеќе информации

170,00 ден.

136,00 ден.

Попуст: 34 ден. Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детски женски слип од колекцијата SO YOUNG изработен со апликација на предната страна.

Состав: 100% памук
Квалитет: фајнрип

Одржување: