детски женски боксерки


боксерки за девојчиња

Шифра: 3206

Повеќе информации

ден.

Цената е со вклучен ДДВ.

Големина
Избери


Количина
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Детали за производот

Детски женски боксерки. Висококвалитетен производ со уникатен дизајн, кој поседува совршена удобност и мекост.

Состав: 100% памук 
Квалитет: Фајнрип
Одржување: